Grimac kávégépek

Zola II
Elegancia, megbízhatóság és a legmagasabb minőség jellemzi vezető termékünket a professzionális gépek körében.
Ez a modell elérhető 2 vagy 4 csapos változatban automata és félautomata változatokban. A bojler hőcserélőjén keresztül és a keringető rendszeren keresztül a legjobb minőségű kávé nyerhető ki. A gép alkalmas pod kávé elkészítésére is.

Twenty
A HoReCa piacra ajánlott gépe a cégünknek acélházas és nagyon sokoldalú. Ez a modell elérhető 2 vagy 4 csapos, automata és félautomata változatokban. A gép alkalmas pod kávé elkészítésére is.

G10
A HoReCa piacra ajánlott gépe a cégünknek acélházas és a kialakítása egyszerű kezelést tesz lehetővé. Ez a modell elérhető automata és félautomata változatokban. Az automata változat programozható billentyűzettel rendelkezik. A bojler hőcserélőjén keresztül és a keringető rendszeren keresztül a legjobb minőségű kávé nyerhető ki. A gép alkalmas pod kávé elkészítésére is.

Mia Ele
Ez a gép a kis mérete ellenére professzionális teljesítményt nyújt. Használható háztartásokban és a HoReCa piacon is. Ez a modell elérhető automata és félautomata változatokban. Az automata változat programozható billentyűzettel rendelkezik. Mindkét változathoz 5l-es bojler tartozik. A bojler hőcserélőjén keresztül és a keringető rendszeren keresztül a legjobb minőségű kávé nyerhető ki. A gép alkalmas pod kávé elkészítésére is.

A Grimac márka

Az ösztönzés új utak felé, amik a gyökereinkben vannak, egy cél alapján vannak vezetve: dicsérni a kávé ízét.

A tökéletes kő megmunkálásához odafigyelés, inspiráció és szenvedély szükséges, ez az egyetlen út, hogy dicsérjük a természet ajándékait és lehetővé tegyük a termékeinknek a felbecsülhetetlen értéket, a sugárzó visszafogottságot és a tartósságot.

Ezt az utat jártuk végig a 90es évektől a gépeink gyártásnál és a partnereink kielégítésénél, és ez által élvezhetik a legjobb minőséget és a kávé kiváló ízét. A végeredmény a csészében tulajdonképpen a legszembetűnőbb ismertetőjele gépeinknek, az olasz munka kitervelt gyártása hogy a lehető legjobb úton készítsünk a kávébabból arra a pillanatra, amit a legjobban szeretünk.

A folyamatos keresés a tökéletességért átértelmezhető egy nagy gondos kutatásba és fejlesztésbe. Ezt meg tudjuk erősíteni a több mint 20 szabadalmunkkal, ezek lehetővé teszik számunkra a tökéletes termékek forgalmazását több mint 50 országban a világon. Ügyfeleink kérésére személyre szabottan is le tudjuk gyártani gépeinket esztétikai és funkcionális szempontjaikat is figyelembe véve.

Minden jog fenntartva 2010. Gum-Hungary Kft. 8960 Lenti Tompa M. u. 1. info@roencaffe.hu